Rakennusten loppusiivous ja erikoissiivous

Etusivu » Palvelut » Rakennusten loppusiivous ja erikoissiivous

Rakennusten loppusiivous ja erikoissiivous Tampereella ja lähialueilla

Rakennussiivouksen ja rakennusten loppusiivousten sekä erikoissiivousten tarjontamme on laaja. Lika kuin lika ja tila kuin tila, me puhdistamme!

Me huolehdimme rakennustyömaiden siisteydestä koko rakennusprojektin ajan. Teemme rakentamisen aikaista siivousta ja raivausta rakentamisen aikana monen vuoden kokemuksella. Pölynhallinta ja valmiiden tilojen tai kalusteiden suojaus on meille tuttua. Meidän käsissä myös työmaakopit pysyvät siisteinä.

Rakennusten loppusiivous on tärkeä osa tilaan muuttavien käyttäjien kokemusta. Siistit ja viihtyisät tilat houkuttelevat. 

Suoritamme rakennussiivousta ja rakennusten loppusiivousta kaikenlaisissa kiinteistöissä: asuinkiinteistöt, liiketilat, julkiset rakennukset, tapahtumakeskukset. 

Meillä on myös vahva P1- siivoustason osaaminen. Varmistamme, että rakennuksen käyttäjälle näkymättömät tilat ovat myös puhtaita.

Peruspesut ja vahaukset sekä tekstiililattioiden pesut hoidamme tarpeiden mukaan. Peruspesut tarkoittavat esimerkiksi lattioiden koneellista pesua, vahan poistoja ja uusia vahauksia sekä lattiapintojen pinnoituksia. 

Suoritamme vaativia ikkunanpesuja esim. nostimilla ja varsilla. Palvelumme on laadukasta ja kustannustehokasta, sillä tiimimme osaavat valita aina tilanteeseen parhaiten sopivat työtavat ja -välineet. 

 

Tutustu meidän kattaviin siivouspalveluihimme

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot