Paikallisesti, luotettavasti ja ympäristöystävällisesti

Etusivu » Palvelut

Asuin- ja liikekiinteistöjen, oppilaitosten ja Terveydenhoitotilojen siivousta Tampereella

Huolellinen ja säännöllisesti tehty siivous tarkoittaa kiinteistölle pidempää käyttöikää ja sen käyttäjille terveellistä ja viihtyisää oleskelua kiinteistössä. Me olemme siivouspalveluiden saralla kokeneita ammattilaisia: saat meiltä säännölliset ylläpitosiivoukset kiinteistösi tarpeisiin oli kyse sitten asuin- tai liikekiinteistöstä. Hoidamme yleisten tilojen siivoukset sekä erikseen tilattavat siivousurakat esim. toimistotiloihin, tuotantotiloihin tai taloyhtiön kellareihin, ullakoille tai sauna- ja pesutiloihin. Myös kausiluonteiset työt kuten ikkunanpesut ja lattioiden vahaukset kuuluvat palveluvalikoimaamme.

Siivouksen tasokas lopputulos on paitsi vahvan osaamisemme myös laadukkaitten koneiden ja välineiden ansiota. Käytämme siivoustöissämme suurelta osin ympäristöystävällisiä pesu- ja puhdistusaineita ja huolehdimme näin toimintamme ekologisesta vastuullisuudesta.

Toimistosiivous

Siisti toimisto vaikuttaa sisäilman laatuun, luo viihtyisyyttä ja tekee toimistotilasta turvallisen tilan työskennellä. Anna meidän hoitaa toimiston puhtaanapito, jolloin työntekijäsi voivat keskittyä rauhassa omaan ydinosaamiseen.

Lue lisää

Teollisuussiivous

Tiesitkö, että yrityksemme toiminta alkoi juuri tehdassiivouksesta? Voimme ylpeänä todeta, että olemme mestareita pitämään tehtaat siisteinä. Meillä on vuosien työkokemusta erilaisista tuotantolaitoksista, kokoonpanotiloista ja varastotiloista.

Lue lisää

Myymäläsiivous

Liiketilojen siivous on merkittävä osa asiakaskokemusta. Siistit tilat luovat viihtyvyyttä, jolloin asiakas viettää enemmän aikaa myymälässä ja palaa varmemmin uudestaan. Myymäläsiivoojamme varmistavat, että siisti myymälä jättää asiakkaalle positiivisen muistijäljen.

Lue lisää

Porrassiivous

Saat meiltä kiinteistojen ulkoalueiden ja pihojen hoitoa. Tutustu kattavaan palveluvalikoimaamme.

Lue lisää

Rakennusten loppusiivous ja erikoissiivous

Rakennusloppusiivousten ja erikoissiivousten tarjontamme on laaja. Teemme rakentamisen aikaista siivousta ja raivausta rakentamisen aikana monen vuoden kokemuksella. Loppusiivouksissa siivoamme asunnot asukkaille muuttokuntoon. Loppusiivoukset hoidamme myös liiketiloihin ja julkisiin rakennuksiin.

Lue lisää

Palvelutalojen siivous

Palvelutaloissa suurin yksittäinen ja siivoukseen vaikuttava tekijä on hygienia. Reagoimme nopeasti siivousta vaativiin asioihin ja kunnioitamme kodinomaista ympäristöä.

Lue lisää

Liikuntakeskusten siivous

Asiakkaat arvostavat liikuntakeskuksien siisteyttä. Se on yksi kilpailuvalteista. Meidän valttina on ammattitaitoisen siivoojat, jotka saavat liikuntakeskuksesi loistamaan puhtaana.

Lue lisää

Koulujen- ja oppilaitosten siivous

Siivouspalvelumme luo terveellisen, turvallisen ja viihtyisän ympäristön tilojen käyttäjille. Tunnemme eri tilojen erityispiirteet ja niissä tapahtuvan toiminnan siivoustyölle asettamat vaatimukset. Oppilaitosten loma-aikoina teemme perussiivouksia.

Lue lisää

Terveydenhoitotilojen siivous

Terveydenhoidon tiloissa korostuu siivouksen aseptinen työjärjestys. Huolellisella henkilökohtaisella perehdytyksellä, kirjallisilla ohjeilla ja videoilla varmistamme että henkilökunta ja myös sijaiset osaavat toimia aseptisesti oikein.

Lue lisää

Ikkunoiden pesut

Duo Siivouspalveluilta saat ammattimaista ikkunanpesupalvelua säihkyvällä lopputuloksella. Luotettavat ja kokeneet ikkunanpesun ammattilaiset pesevät ikkunat liasta ja pölystä sekä puhdistavat ikkunoiden karmit ja listat.

Lue lisää
ikkunanpesut

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot