Liikuntakeskusten siivous

Etusivu » Palvelut » Liikuntakeskusten siivous

Liikuntakeskusten siivousta Tampereella ja lähialueilla

Asiakkaat arvostavat liikuntakeskuksien siisteyttä. Se on yksi kilpailuvalteista. Meidän valttina on ammattitaitoisen siivoojat, jotka saavat liikuntakeskuksesi loistamaan puhtaana.

Liikuntatiloja saattaa käyttää usein satoja liikkujia samaan päivän aikana, joten hygienia ja turvallisuus nousevat tärkeiksi lähtökohdiksi siivoukselle. Lisäksi haasteena ovat monet erilaiset pinnat ja niiden puhdistukset, jotka vaativat laajaa ammattitaitoa. Siivoojamme liikuntakeskuksissa ovat alansa ammattilaisia ja nauttivat löytäessään ratkaisun haastavaan siivouspulmaan.

Liikuntakeskuksia siivotessa otamme erityisesti huomioon liikuntatilojen käyttäjät ja heidän tarpeensa. Tiedostamme täten, että esimerkiksi pukuhuoneet sekä suihkutilat nousevat suureen merkitykseen. Teemme myös jokaiseen liikuntatilaan pintamateriaalien mukaisen siivoussuunnitelma. Koska uusia laitteita sekä tiloja muokataan säännöllisesti, siivoustakin muokataan sitä mukaan.

Pystyttekö tarjoamaan keskukselle siivousta viikonloppuisin?
Kyllä pystymme! Viikonloppusiivous on yleensä nopeampaa tarkistussiivousta, joka onnistuu kauttamme. Pystymme siis huolehtimaan siivouksesta 7 kertaa viikossa.

Tutustu meidän kattaviin siivouspalveluihimme

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot